My och Johan öppnar nytt!

Vinnaren av Svenska Gastronomipriset 2018, My Feldt öppnar tillsammans med Johan Feldt, Feldt’s Socker och Cykel i Halmstad centrum. Den den fjärde december slår dörrarna upp...

Stjärna i Sörmland

Maria Printz är kocken som startade ett hantverksbageri i Stallarholmen i Sörmland som folk vallfärdade till. I dag driver hon flera ställen och är Årets...

Celltons söta

Babettes kökschef Olle T Cellton släpper en kokbok med efterrätter. Precis som hans mat är hans sötsaker krusidullfria men väldigt läckra. Berätta vad du är...

LEVE BRÖD!

Den perfekta julklappen till dig själv, en vän eller till din personal? Förlaget bakom Tidningen BAKA ger ut en unik receptbok där kommunernas egna ”proffsbagare”, tillsammans med Sveriges...

Leve, Leve!

Malmös mest omtyckta munkar är veganska och bakas på Leve, ett bageri och konditori som i stort har ett miljötänk och som har vänt på...

Bedros bedrifter

Plötsligt dyker Bedros Kabranians namn upp både här och där, även i internationella sammanhang. Vi blev nyfikna på honom och åkte till Magnus Johanssons Bageri...