Lokokitchen – ett insta-tips!

Gillar du pajer och inte redan följer lokokitchen på Instagram är det hög tid att göra det nu. Bakverken är otroligt vackra och geometriskt genomtänkta....

Dunkin´Donuts blir naturligare

Den amerikanska kedjan Dunkin´ Donuts har ändrat sina recept/meny för att anpassa utbudet till konsumenter som är försiktiga med konstgjorda färgämnen, meddelar eater.com. Företaget har...

Bästa tipsen för att baka glutenfritt

Denna fredag delar Annelie som driver bloggen och instagramkontot Annelies Blomster och Bakverk med sig av ett fantastiskt recept på ett glutenfritt bröd. Hon tipsar...

Årets pepparkakshus är utsedda

Igår utsågs vinnarna i Arkdes årliga pepparkakshustävling. I år deltog 101 bidrag på temat ”Gränslöst” där bagarna hade utmanat sig själva, naturlagarna och materialet. Juryn har utsett...

På söndag utses årets pepparkakshus

Söndagen den 17 december utses vinnaren i Arkdes årliga pepparkakshustävling. I år deltar 101 bidrag på temat ”Gränslöst" där bagarna har utmanat sig själva, naturlagarna och materialet....

Daniel Roos årets Nobel-konditor

Bakas Pia Bendel var på plats på Nobelmuseum då årets Nobelkockar presenterades: kocken Tom Sjöstedt och konditorn Daniel Roos. Daniel Roos är inte känd för...

Poop Café med toalett-tema

Jo, du läste helt rätt, det har öppnat ett Poop Café i Korea Town i Toronto. Ett café med toalett-tema: bakelser som ser ut som...

Magnus Nilsson öppnar Krus i Åre

För ungefär ett år sen öppnade Magnus Nilsson Svartklubben centralt i Åre, framför allt som medlemsklubb till gästerna på Fäviken Magasinet. I somras flyttade Hoons...