Minisemlor med bärgrädde

Minisemlor med bärgrädde Recept av: Emma Svensson Duque @tatillvara Du behöver: Semmeldeg 25 gram jäst 2 1/2 dl mjölk 1 krm salt 1/2 dl socker...

Sablé Breton

SABLÉ BRETON MED VANILJKOLA OCH CHOKLADCHANTILLY MED KARDEMUMMA Recept av: Sara Aasum Hultberg från BAKA nummer 1 2018. ca 10 portioner Sablé Breton 100 g...

Lokokitchen – ett insta-tips!

Gillar du pajer och inte redan följer lokokitchen på Instagram är det hög tid att göra det nu. Bakverken är otroligt vackra och geometriskt genomtänkta....

Dunkin´Donuts blir naturligare

Den amerikanska kedjan Dunkin´ Donuts har ändrat sina recept/meny för att anpassa utbudet till de konsumenter som är försiktiga med konstgjorda färgämnen, meddelar eater.com. Företaget...

Bästa tipsen för att baka glutenfritt

Denna fredag delar Annelie som driver bloggen och instagramkontot Annelies Blomster och Bakverk med sig av ett fantastiskt recept på ett glutenfritt bröd. Hon tipsar...

Årets pepparkakshus är utsedda

Igår utsågs vinnarna i Arkdes årliga pepparkakshustävling. I år deltog 101 bidrag på temat ”Gränslöst” där bagarna hade utmanat sig själva, naturlagarna och materialet. Juryn har utsett...

På söndag utses årets pepparkakshus

Söndagen den 17 december utses vinnaren i Arkdes årliga pepparkakshustävling. I år deltar 101 bidrag på temat ”Gränslöst" där bagarna har utmanat sig själva, naturlagarna och materialet....