Nyheter / Överraskande start i Dessertmästarna

Överraskande start i Dessertmästarna

Den 14 februari har sjätte säsongen av Dessertmästarna på Kanal 5 premiär. De fyra nya deltagarna får i första avsnittet veta att de kommer att få tävla även mot fyra tidigare deltagare.  In kommer veteranerna Per Bäckström, Sara Nilsson, Josef Assio och Markus Lundqvist – alla med siktet inställt på segern.

Juryns Sebastien Boudet, Roy Fares och Magnus Johansson berättar att det blir en dramatisk säsong full av överraskningar.

– Våra veteraner har förstås fortsatt att utvecklas sedan de var med i Dessertmästarna, och de kan kanske ha en fördel av att de vet vad de har framför sig. Med det sagt så är de fyra nya deltagarna knappast några gröngölingar när det kommer till desserter. Utgången är långt ifrån självklar, vi kommer att se nya och gamla favoriter både falla och briljera under säsongens gång, säger Magnus Johansson.

På bilden: Richard Karlsson, Joy Harris, Ellinor Jensen Oscarsson, Fabien Jacquet, Markus Lundqvist, Sara Nilsson, Per Bäckström och Josef Assio. Foto: Magnus Selander/Kanal 5

Recept